Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi kalan katıksız malzemeler beyninde yerini meydan tuz lambası, Himalaya tuzu kabilinden tabii tuz kaynaklarından elde edilmesi sebebiyle çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin henüz katkısızlıklı ve derin uyumasını esenlar.

Havanın saf olmasını sağlayan menfi iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Tuz içeriğindeki üstelikşenler sebebiyle sindirim sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Soy kan dolaşımıının hızlanmasını sağlar.

Şunu yalnız belirtelim ki tuz lambalarından en aşkın verimliliği elde kılmak için gündüz süresince kısaca 24 saat çkızılışır vaziyette olmasını salık ederiz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları dürüst türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun sonunda bunlarında bir ömrü olacağından ve belli bir müddet sonra bileğişçiliktirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

Gerçekte tuzun balkonımızdaki yeri daha fazladır. Dericilikten hayvancıalüvyona, hayvancılıktan kimya sanayisine denli geniş yelpazede önemli rol oynamaktadır. Bütün bu tarz şeylerin dışında tuz lamba şeklinde muhalifmıza çıkar

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Ortalama Gravite    : 3 Kilo En                          : 20 cm Kamet                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen daraç boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir çekicilik katacak ve aliyyülâlâ bir görsel şölen sağlamlayacaktır.

Tuz lambası hileırken özen etmeniz gereken bir sair benek ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Rahatlık veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun kendini elan zinde hissetmesini de katkısızlar.

Problem sırf bununla da sınırlı değildir. Genelde bulunmuş olduğumuz odalarda ortamı ısıtmak ya da soğutmak muhtevain iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına vesile olabilir. Aynı zamanda ortamda kâin televizyon, bilgisayar ya da telefon kabil cihazlar, ortamda bulunan olumlu iyon ölçüını zaitrır. tuz lambası Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize münasebet olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve olumlu iyonlarla uğraş edecek olan menfi iyonların sayısının pozitifrılması gerekir. Bunu katkısızlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Astım ataklarına eksiksiz hasılat. Solunum yolu hastalıkları olan eşhas ciğerin palas dem aldırır.

Ruhsal gerilim ve gaflet düzenine faydası olan bu ürünü çallıkışma odanızda evet da denk odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar yardımıyla kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Negatif iyon kaynağı olmasının cenahı silsile ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çallıkışma odalarında kullanıldığında kişinin henüz bitek çkırmızıışmasını esenlarken; denk odasında kullanıldığında ise gaflet standardını arttırır.

Şayet oda veya bulunmuş olduğunuz yerın kapı ve penceresi genel olarak celi ise lambanın yaydığı negatif iyon alan vâsilediği dâhilin çok zait koygun olmayacak ve verimlilik rasyoı düşecektir.

Report this wiki page