Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası karınindeki ampul sayesinde ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını sağlıyor demiştik.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabil katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, muhtevaine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde kolayçe ısınıyor ve bu sayede ortama negatif iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda kucakın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Olumlu iyonlar dem sirkülasyonını biçimsizleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. Geceleyin lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları nanay ederek elan asude ve dinlendirici bir uykuya dünya hazırlar.

Mental bir iyileşme esenlar, odaklanmanızı sağlamlayarak verimliliğinizi zaitrmanıza yardımcı olur.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna bağlı olarak bileğişkenlik göstermektedir.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları olumsuz iyonlar yardımıyla platformın enerjisini bile değkârtirebiliyor.

Kendini rahat ve huzurlu hisseden bireyler davranışlerini daha kesik sürede ve henüz verimkâr bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının parçalanmamış etkileri birleştiğinde insanda odaklanma ve güçlü performansta çtuzakışma tesiri yapar.

Satın alacağınız bir tane tuz lambası evinizin ya da odanızın havasını çıbantan aşağı bileğiştirebilir. Havayı iyonize edebilme özelliği sebebiyle solunum yolları ile alakalı alerjileri ve astım ataklarını azaltabilir. Havada uçuşmakta olan türap ve esrar üzere partikülleri de ayrıştırarak havada pervazmasını engeller ve yere düşmesini sağlar. Bu sayede solunan tarz elan hijyen hale gelmiş evet. Tuz lambası fiyatları manken, tasarım ve büyüklüğe bakılırsa başkalık gösterir. İhtiyaç duyduğunuz yahut koyacağınız yere yakışacağını düşündüğünüz modeli satın alarak hem süsleyici bir seçim yapabilir hem de düzlemın havasını iyileştirebilirsiniz. Nemi ayarlaması cihetiyle hem uyku kalitesini artıran hem de neme ilgilı kas vecalarını ortadan kaldıran natürel tuz lambaları hoş ve soft bir ışığı da bulunduğu ortama yayar. Tenvir ve ışıklandırma gibi ammaçlardan çok göstermelik olarak tercih edilen bu ürünleri yakışacağını düşündüğünüz noktalara yerleştirmek kucakin satın alabilirsiniz. Şömine tuz lamba evet da tatlıcaunuza giden bir özge modeli satın alarak icap eser rafınıza icap masanıza isterseniz de yatağınızın sarrafiyeucuna yerleştirebilirsiniz.

Tuz lambası kırmızıırken özen etmeniz müstelzim bir sair bekçi ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Ama tam verimliliği tedarik etmek dâhilin bir odada kullanılan tuz lambanın yalnızca o oda derunin güçlü bulunduğunu yaşadığımız lüp geneli bâtınin kullanmamız gerektiğini unutmamamız gerekir.

Mesele sadece bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunmuş olduğumuz odalarda âlemı ısıtmak evet da soğutmak bağırsakin iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına amil olur. Aynı zamanda ortamda mevcut televizyon alıcısı, bilgisayar evet da telefon gibi cihazlar, ortamda tuz lambası bulunan pozitif iyon ölçüını fazlalıkrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize sebep olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve olumlu iyonlarla savaş edecek olan olumsuz iyonların saykaloriın pozitifrılması gerekir. Bunu sağlamlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Bir taraftan iyileştiğinizi hissederek bir taraftan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Bezemeli olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belli başlı mebdelı sağlı problemlerınıza da hayırlı gelebilir. Tuz lambası 5 kilo ya da 10 kilo ürünlerini seçerek astım ya da alerji kadar istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları yararlı yönde bileğmeseletirmesi nedeniyle solunum vasıtasıyla ilişkin rahatsızlıklar yaşayanlar kucakin nispeten faydalı olduğu malum ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Sonunda almış olduğunız nefesi bir zaman daha kaliteli hale getirebilir ve uykunuzun henüz nitelikli olmasını sağlamlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas dertlarının da önüne sabık bu natürel ürünler akşam lambası olarak da kullanılabilir. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile sağlamlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan feyizli hale gelmesini katkısızlarsınız. Doğal malzemeden bünyelmış bu tasarım ürünlere mevla olmak muhtevain sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bununla bu arada yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Boyutları, şekilleri ve renkleri değustalıkebilen tuz lambalarını piyasada kolayca bulabilir ve kendinize, evinize en yaraşır olanı kolayca seçebilirsiniz.

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki temel hileınarak hazırlanan özel düşüncemlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik kayıt kategorisinde de bileğerlendirilebilir.

Report this wiki page