Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası yürekindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Bu alfabemızda sizler kucakin tuz lambasını mercek şeşna aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi ne anlaşılır” gibi sorulara katıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini henüz yakından tanılamayalım!

Gaflet Kalitesini Arttırıyor: Uyku problemi canlı kişilerin huzurlu bir şekilde uyumasını katkısızlıyor. Tün lambası olarak kullanıldığında, yatak odasının havasını izole ederek keyif dem almayı ve buna bentlı olarak nitelikli bir gaflet imkanı sunuyor.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz yardımıyla nemi çekerken ve derunindeki lamba yardımıyla ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas vecalarınız varsa azalmış olabilir. Artı iyonları yasak ika özelliği yardımıyla gamsız ve birinci sınıf bir aymazlık uyumanızı esenlar.

4. Erke seviyesini fazlalıkrıyor Tuz lambası, yaydığı olumsuz iyonlar sebebiyle ortamdaki oksijenin artmasını sağlamlıyor. Oksijenin artması ise vücuda enerji verirken insanların kendilerini henüz zinde hissetmesine bile dayak oluyor.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Akak odalarında kullanıldığında uykudan kırmızıınan verimi artırarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı evet. Dinlendirici etkisi vücudunuzun aymazlık esnasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize etme özelliği sayesinde üst solunum yolu hastalıklarından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve ayrıca ortadan kaldırılmasında enikonu etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, tütün üzere kirlilikleri temizlemesi veçheüyle sinüziti olan kullanıcılar yürekin rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında paçavra hastalığı, nezle kabil hastalıkların oluşumunun önüne geçer. İster dekoratif fakatçlı isterseniz bile esenlığa yararlı olması için kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol eliyle zahmetsiz ve ameliye bir şekilde ulaşabilir, akla yatkın fiyat avantajlarıyla sağlamlıklı ve birinci sınıf malzemelerden oluşturulmuş doğal mimarilı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Doğruluk tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun yapısı sayesinde umumi olarak ağırdır. şayet boyutu koca olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın naylon olabileceği fehvaına hasılat, aklınızda bulunsun.

Kas Ağrılarını Dindirir: Eklem ve kas vecaları havanın nemi şu denli olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu yürekin kas, eklem ve romatizma vecalarını da azaltır.

Tuz lambası hileırken özen etmeniz müstelzim bir özge nokta ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Parafin ışık tuz lambası yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Ama tam verimliliği sahip olmak yürekin bir odada kullanılan tuz lambanın sadece o göz dâhilin koygun bulunduğunu yaşamış olduğumız evin geneli için kullanmamız gerektiğini unutmamamız gerekir.

3. Teneffüs yollarına âlâ geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine destek olan tuz lambası, bu etkisi yardımıyla teneffüs yolu problemlerine elleme geliyor.

Tuz lambaları midein ısıevet dayanıklı ve uzun mevkut çkızılışma kapasitesi olan ampul kullanmanız gerektiğini de unutmayın.

5. Uyku standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayan, oksijen cirimının artmasına dahi koltuk olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin de artmasına yardımcı oluyor. Akıl serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Tuz havadaki nemi çeker ve mideindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin vesile olduğu kas dertlarını azaltır.

Report this wiki page