Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası muhtevaindeki ampul sayesinde ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını sağlıyor demiştik.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabilinden saf tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, muhtevaine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde ferahçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda âlemın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak amacıyla bu katkısızlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sayesinde nemi çekerken ve muhtevaindeki lamba sayesinde ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas balkılarınız varsa azalmış olabilir. Artı iyonları nanay etme özelliği yardımıyla huzurlu ve nitelikli bir aymazlık uyumanızı esenlar.

Haberturk.com tefsir sayfalarında yorum yapan her okur, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde gösterilen Tasarruf Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve ikrar etmiş önemlir.

Himalaya evet da Çankırı tuzundan yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın esenlıkları üzerinde yararlı etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı negatif iyonlar ile bulunduğu çevrenin atmosferini bileğdavranıştirmektedir. Yaydığı negatif iyonlar kişinin soluk almasını kolaylaştırmasının semtı sıra ölümlü sağlamlığı üzerinde bile yüce faydaları vardır. Tuzun nem emme özelliği sebebiyle lambanın bulunmuş olduğu ortamların gönen dengesi sağlamlanır.

Gerçek tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun konstrüksiyonsı sayesinde genel olarak ağırdır. şayet boyutu oylumlu olmasına rağmen tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın uydurma olabileceği mealına hasılat, aklınızda bulunsun.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Kalın    : 3 KG En                          : 20 cm Boy                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen yetersiz boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir ambiyans katacak ve yetkin bir görsel şölen sağlamlayacaktır.

Tuz lambası kızılırken uyanıklık etmeniz gereken bir öbür gözcü ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz zehir ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Dekorasyon kayranında da aktif olarak rol hileırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları geceleyin lambası

Bulunmuş olduğu ortama olumsuz yüklü iyonlar gönderirler ve havanın temizlenmesini ve yenilenmesini katkısızlarlar. Özellikle astım hastalarının sıkıntı dem almasını sağlayan tuz lambaları solunumu kolaylaştırır.

Astım ataklarına âlâ gelir. Solunum yolu emrazı olan zevat muhtevain sıkıntı dem aldırır.

Begonya Hanım YouTube tuz lambası kanalımıza da abone olarak bize bindi verebilir, bağ çekici içeriklerimizi kovuşturulma edebilirsiniz: Reklamlar

Yorumlarda markaların ticari rağbetını zedeleyici, karalayıcı ve rastgele bir şekilde ticari zarara vadi hevesliabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page