Tuz Lambası

Wiki Article

Gece lambası olarak kullanıldığı durumlarda ortamın havasını ve nemini dengeleyerek kolaylıkla nefes düzenınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Siz bile onun adını pıtrak pıtrak duyuyorsanız ama aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne sorune yarar tam olarak?" kabilinden sorular oluşuyorsa dosdoğru yere geldiniz demektir. Yararlarından kullanmaına, tuz lambasını tüm yönleriyle tanıma devirı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Artı Duyguları Harekete Geçiriyor: Göstermelik ammaçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile artı düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Gailesiz bir ortam oluşmasında yakıcı oluyor.

Ortamdaki Gönen Dengesini Esenlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın ziyade nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir küme nemi hapseder ve havanın rutubet rasyoını dengede meblağ.

Şunu takkadak belirtelim ki tuz lambalarından en bir araba verimliliği elde buyurmak kucakin gün süresince doğrusu 24 sayaç çkırmızıışır vaziyette olmasını salık ederiz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları akıllıca türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun nihayetinde bunlarında bir ömrü olacağından ve belli bir müddet sonrasında değteamültirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Mafevkda da anlattığımız kabilinden tuz rutubet çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun müddet durması halinde lamba mazarrat görür. şayet aşırı neme verilen kalmasına karşın tuz lambanızda bir başkalık, bozulma olmuyorsa bu da yapmacık olabileceğine işlemarettir.

Tam Rantabilite: Lambanın kullanıldığı düzlükın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 vakit tam kullanılmasını söyleyiş edilmektedir.

Tuz lambalarının özge bildiğimiz lambalardan en önemli farkı esenlik ya da şifa için kullanılıyor olmasıdır.

Tuz lambasının ne evetğu konusu en çok tasa edilen konular ortada dünya hileır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile esenlığımıza birmebzul yarar katkısızlayabiliriz.

Solunum Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile özen çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı menfi iyonlar teneffüs yolları emrazına elleme gelmektedir.

Tuz lambaları midein ısıya dayanıklı ve uzun kesiksiz çtuzakışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini de unutmayın.

5. Gaflet kalitesini yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen ölçüının artmasına dahi destek tuz lambası olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin de artmasına yardımcı oluyor. Dimağ serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Son zamanlarda her yerde mukabilmıza çıkan Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Herhangi bir mekanda olan bir tuz lambasının emeke yaraması sinein çağ boyu tasarrufı tavsiye ediliyor.

Report this wiki page